Caelles
Caelles
Caelles
Caelles
Caelles

Els nostres productes

Diades

Tenim els productes més típics i alhora més innovadors per cel·lebrar l'ampli ventall de Festes Tradicionals del nostre calendari.

Sant Valentí

Que millor que un pastís en forma de cor ( els fem de gustos i acabats molt diversos ) o uns bombons per obsequiar al seu estimat/da en aquet dia tan especial.

Pasqua

Fes de padrí a Pastisseria Caelles, t'ho posem fàcil : Mones de xocolata, figures de tota MENA amb xocolata negra, amb llet, amb xocolata blanca reproduïnt els personatges infantils més novedosos de l´any.

Mones de biscuit

Cada dia el·laborem els motlles de biscuit “pa de pessic“ per farcir-los amb mantega, melmelades, trufa, yema amb acabats de fruita o sares (tot de mantega) per donar-los la màxima tendressa i qualitat.

Mones de forner

Son les típiques mones d'ous durs en un tortell de pasta de briox o coca i farcit amb massapà. Les fem d'1 ou, de 3 i de 5; antigament no eren farcides i es solia demanar el nombre d'ous en relaciò als anys del fillol/a.

Cristines

Pastís rodó fet amb pasta-briox suís i massapà per assaborir-lo durant la Pasqua.

Sant Joan

Revetlla de Sant Joan, nit molt esperada per a tothom, per poder gaudir a la llum de la foguera i el "xiulet" dels cohets la especialitat nostra de la "Coca de Reus" amb cabell d'àngel i fruits secs "deliciossa" com tambè les més tradicionals de fruita i pinyons, crema, massapà, cireres, xocolata i moltes més.

Panellets

Pastes típiques de la Diada de Tots Sants, fets amb ametlla i sucre amb diferents acabats de pinyons, granet d'ametlla, codonyat, coco, cafè, maduixa, etc. Acompanyats de castanyes, rovellons, bolets i ossos de Sant; tots fets amb la base del massapà i coberts amb xocolata o glacejats.
A la nostra pastisseria els trobarà amb el segell distintiu E.T.G. “Especialitat Tradicional Garantida“ ja que ens acollim al control i supervisió de la Federació Catalana de Pastisseria.

Nadal

Àmplia selecció de torrons per les Festes de Nadal: els clàssics Xixona, Alacant , Yemma Cremada , Massapà amb fruites i els de Xocolata amb fruits secs, licor, cruixents etc. Altres postres dolces com el Tronc de Sant Silvestre per despedir-nos de l'any que s'acaba i rebre amb entusiasme el Proper Any Nou, tot després de gaudir del sopar amb els canapés i altres delicadeses salades.

Cateringwww.ficatdo.com